Over ons

Welkom bij Tamar Luxury

Neem een lekker warm drankje en een paar chocolade dadels erbij & let’s talk! 

Met een grote voorliefde voor chocolade & dadels zijn mijn partner en ik in 2018 onze business met heel veel enthousiasme gestart. Een heerlijke combinatie van traditionele Belgische chocolade & dadels met hun herkomst uit de Arabische/Oosterse wereld.

Hierop baseerden we de naam van onze brand. Tamar (vertaald uit het Arabisch: dadel) en Luxury omdat wij onze dadels in een zo luxueus mogelijke verpakking de wereld insturen!

In 2018 startte ons verhaal. Wat begon als een na-werkse hobby is momenteel aan het groeien tot een business waar wij van hebben gedroomd.Thuiskomend van onze chaotische werkdagen, kids in bed & dan meteen aan het werk. 

Zo spendeerden wij late avonden al knutselend met overheerlijke Callebaut chocolade & enkel en alleen de beste Medjoul dadels. Hiernaast volgde ikzelf nog enkele chocolatier opleidingen. Dit om tot de beste creatie te komen naar de wensen van onze klanten!

 Zelf zin in een heerlijke energizer of wil je iemand hiermee verrassen? Aanvulling nodig voor jouw sweettable? Contacteer ons gerust.
Onze creaties zijn ideaal voor elke gelegenheid.
Stap voor stap breiden wij uit en hopen wij telkens onze producten te verbeteren.
Het enthousiasme van onze klanten & de enorme steun is what keeps us growing & improving! 

Nieuwsgierig naar wat je voorgangers hebben besteld? Vergeet ons dan zeker niet te volgen op Facebook & Instagram om dagelijks onze updates te volgen! 

Facebook   Instagram 

©2020 by Tamar Luxury

0

Je winkelwagen